2011. március 11., péntek

A hírlevél küldő eszköznél egyszerűen arra gondoltam, számítógéppel, interneteléréssel kell rendelkeznünk, és egy programmal, aminek segítségével leveleket tudunk küldeni.
Ezen a ponton nem magyarázok sokat, az első kettő érthető, a programon pedig érthetek egy hírlevélküldő szoftvert, vagy ahogy az előbbi bejegyzésben a módszernél részleteztem, a webes levelezőt, illetve levelezőprogramot.

A különböző, levélküldésre alkalmas szoftverekre sem térek ki, hiszen nagyon sok van belőlük, valamennyire hasonlóak, és persze vannak eltérések is. 

A magam részéről már csak a webes felületen levelezek, mert így bárhonnan el tudom olvasni a leveleimet, és a válaszaimat is. Akkor szoktam le a levelezőszoftver használatáról, amikor  a levélküldéssel gondok támadtak. Konkrétan, a freemail szervere nem fogadta a kiküldésre szánt leveleket, így meg nem volt már értelme külön szoftvernek, ha a válaszhoz fel kell mennem az oldalukra.
Ma már olyan internetkapcsolattal és sebességgel netezünk olyan áron, hogy nem kell offline leveleket olvasni a számítógépünkön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése